Το ιατρείο

Περισσότερες φωτογραφίες

 

Το ιατρείο μας βρίσκεται σε ήσυχη αλλά ταυτόχρονα κεντρική τοποθεσία πλησίον (100 μ.) του Σισμανόγλειου νοσοκομείου και διαθέτει άπλετο χώρο parking. Έχει μοντέρνα διακόσμηση και φιλόξενο, άνετο και καλαίσθητο περιβάλλον. Προσφέρεται ασύρματη (WLAN) πρόσβαση στο Ιnternet (στο χώρο υποδοχής θα βρείτε τους κωδικούς). 

 

Διαθέτει σύγχρονο, υψηλής τεχνολογίας ενδοσκοπικό εξοπλισμό με βιντεοενδοσκόπια της εταιρείας Pentax.

 

Μεγάλη σημασία δίνουμε στην ασφάλεια του ασθενή. Κατά τη διάρκεια της εξέτασης παρακολουθούνται τα ζωτικά σημεία (κορεσμός οξυγόνου στο αίμα, σφυγμός, αρτηριακή πίεση) και γίνονται - εαν κριθεί απαραίτητο - οι κατάλληλοι χειρισμοί και ενέργειες, π.χ. χορήγηση οξυγόνου ή χρήση ρινοφαρυγγικού αεραγωγού, ώστε η εξέταση να ολοκληρωθεί αποτελεσματικά και χωρίς κίνδυνο. Η εμπειρία του ιατρού στην επειγοντολογία (Μεταπτυχιακός Τίτλος στην Επείγουσα Προνοσοκομειακή Ιατρική, τίτλος ATLS, πολυετής εργασία σε μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο πλαίσιο της ειδικότητας στη Γερμανία) εγγυάται τη διενέργεια μιας ασφαλούς εξέτασης. Σε ειδικές περιπτώσεις ή εφόσον το επιθυμείτε η εξέταση μπορεί να διενεργηθεί με χορήγηση βαθιάς καταστολής από αναισθησιολόγο.  

 

Oι ενδοσκοπικές εξετάσεις μέσω ειδικού υλικού του υπολογιστή (hardware) και  λογισμικού (software) αποθηκεύονται σε ψηφιακά μέσα, ως εκ τούτου οι ενδοσκοπικές εκθέσεις συνοδεύονται από φωτογραφική τεκμηρίωση και καταγραφή σε βίντεο. Το φωτογραφικό υλικό ή/και η βιντεοσκοπημένη εξέταση μπορεί να σας δοθεί σε μορφή CD-ROM.   

 

Όλα οι εξετάσεις που διεξάγονται στο ιατρείο μας μαζί με το ιστορικό σας, τα ευρήματα της κλινικής εξέτασης καθώς και τυχόν προσκομισθείσες από εσάς εξωτερικές εξετάσεις, αρχειοθετούνται ηλεκτρονικά σε ιατρικό φάκελο

 

 

Βρείτε μας στο χάρτη

Ιωάννης Δ. Παπαδημητρίου

Γαστρεντερολόγος - Ηπατολόγος 

Ιατρείο: Ικαρίας 9 Μελίσσια, Aθήνα
Τ.Κ. 15127 (100 μ. από Σισμανό
γλειο νοσοκομείο)

Τηλ./Fax: 2108035613

Κινητό: 6973674738

email: ipapad@gastrodoc.gr

Μέλος του Ιατρικού Συλλόγου

Αθηνών

Δείτε το προφίλ μας στο 

  • LinkedIn Long Shadow

ΠΡΟΣΒΑΣΗ

 

ΗΣΑΠ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ - ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ / ΓΡΑΜΜΗ 30 (από Σταθμό ΗΣΑΠ Αμαρουσίου, αποβίβαση-τέρμα Σισμανόγλειο)

 

ΟΑΣΑ - Λεωφορειακή γραμμή 411 (από σταθμό ΜΕΤΡΟ Δουκίσσης Πλακεντίας, αποβίβαση 1η Σισμανογλείου)

Δήλωση νομικού περιεχομένου

 

© 2019 ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΟΣ - ΗΠΑΤΟΛΟΓΟΣ

 

Η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε από τον  Ι. Παπαδημητρίου

με τον Wix Editor

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now